Лиття з алюмініюЛиття з алюмінію 1
Лиття з алюмініюЛиття з алюмінію 2
Лиття з алюмініюЛиття з алюмінію 3
Лиття з алюмініюЛиття з алюмінію 4

Лиття з алюмінію

Категорія:
Ціна 180
Країна виробник Україна
Матеріал Ак 5М2, Ак 7, Ак 9, Ак 12, Ак 12М2МгН, Ак 5М7, Ак 8М, Д16.

Професійне виготовлення алюмінієвих виливок

Безліч сплавів за ГОСТ 1583-93

Ми пропонуємо широкий вибір сплавів у чушках на основі алюмінію, виготовлених у суворій відповідності до ГОСТ 1583-93. У нашому асортименті представлені сплави Ак 5М2, Ак 7, Ак 9, Ак 12, Ак 12М2МгН, Ак 5М7, Ак 8М і Д16. Ми здатні виробляти не тільки серійні вироби, а й одиничні виливки, вагою від 1 кг до 200 кг, згідно з індивідуальними замовленнями.

Різні методи лиття

Алюмінієві виливки виготовляються різними методами, включно з:

лиття під високим і низьким тиском 

лиття в кокіль  

лиття алюмінію за газифікованим модулем (ЛГМ). 

Для виробництва виливків застосовуються алюмінієві сплави систем Al-Si-Mg і Al-Si-Cu. Рідкий метал проходить дегазацію з використанням імпеллера та інертних газів. Плавка металу здійснюється в сучасних полум’яних плавильних печах з ємністю 1400 кг.

Модернізоване ливарне обладнання

Завдяки безударному механізму пресування наші машини лиття під високим тиском можуть виробляти складні тонкостінні виливки. Кожна машина оснащена холодною камерою пресування, що підвищує продуктивність. Ми використовуємо ливарний комплекс IP-400 TC, виробництва ITALPRESSE. Комплекс містить у собі машину з холодною камерою пресування, електричну роздавальну піч, робот-дозатор рідкого металу, робот-знімач виливків, станцію термостатування пресформ і прес для видалення ливникової системи та облою. Уся система управління контролюється сучасною системою управління.

Професійне лиття під низьким тиском

Ми також спеціалізуємося на литті під низьким тиском з використанням установки У95А. Цей метод лиття дає змогу виготовляти виливки з високою точністю та якістю.

Якісне лиття в кокіль

Для виготовлення виливків методом лиття в кокіль ми використовуємо спеціальні та універсальні механізовані кокільні верстати. Для отримання складних внутрішніх порожнин застосовуються піщані стрижні. Ми також забезпечуємо точну обробку поверхонь виливків за допомогою ультразвукового чищення і гідровіброгалтовки, виробленої компанією Rösler, Німеччина.

Термічна обробка та обслуговування ливарного оснащення

Наші потужності дають змогу проводити термообробку за режимами Т1, Т2 і Т6. Особлива увага приділяється обслуговуванню ливарного оснащення, яке очищається від залишків розділового мастила, нагару та алюмінію з використанням установки ультразвукового чищення моделі “3 VST 350/Р-Inson” від компанії FISA, Німеччина. Наша установка дає змогу працювати з прес-формами максимальними габаритними розмірами 700 x 700 x 350 мм.

Зручне замовлення – швидкий зв’язок

Ви можете легко зробити замовлення на лиття з алюмінію, зв’язавшись з нами телефоном або залишивши свої контактні дані на нашому сайті. Ми гарантуємо оперативну реакцію на заявки і своєчасне виконання замовлень. Ваш час для нас цінний, і ми прагнемо забезпечити максимально зручний і комфортний процес оформлення замовлення.