Титанове коло ВТ1-0 в УкраїніТитанове коло ВТ1-0 в Україні 1

Титанове коло ВТ1-0 в Україні

Країна виробник Україна
Виробник PrimaRia
Матеріал ВТ1-0
Товщина стінки, мм ф5мм - ф150мм

Купити титанове коло ВТ1-0 в Україні

Титанові кола марки ВТ1-0 є одні з найпоширеніших сплавів титану, та його унікальні властивості роблять їх затребуваними у багатьох галузях промисловості.

Основні характеристики титанового кола ВТ1-0 включають високу міцність, легку вагу, відмінну корозійну стійкість та стійкість до високих температур. Ці властивості роблять матеріал ідеальним для застосування в умовах, де потрібна висока надійність та довговічність.

Доставляємо замовлення по всій Україні відомими перевізниками!

Основні характеристики

Титанові кола цієї марки знаходять застосування в авіаційній промисловості, аерокосмічній галузі, хімічній промисловості та також використовуються в медичних імплантатах.

Даний матеріал є важливим та перспективним компонентом у різних галузях промисловості. Завдяки своїм унікальним властивостям, титанове коло ВТ1-0 стає невід’ємною складовою сучасних технологій та інженерних рішень.

Основні види та область використання металопрокату з титану

Використання матеріалу у високотехнологічних галузях промисловості зумовлює застосування промислових стандартів:

  • Пруток, гарячекатаний, необроблений (ГОСТ 26492-80)
  • Прут шліфований, механічно калібрований (ОСТ 190201-75)
  • Сплав ВТ 16, що використовується у виробництві металовиробів (190202-75)
  • Виготовлений методом кування (ОСТ 190107-73)
  • Схильний до обробки тиском (ОСТ 192020-82)
  • Кований прокат дроту (ОСТ 190266-86)
  • Коло для суднобудування (190062-82)
  • Кругляк загального призначення (ТУ 1-83-21-79)

Додаткова інформація

Застосування технічних сплавів ВТ20, ВТ4, ВТ14, ВТ 23 для виготовлення титанового кола розширює можливості застосування в багатьох виробництвах, таких як авіабудування, суднобудування, космічна техніка. Авіаційна промисловість є суттєвим споживачем титанових сплавів ВТ20, ОТ4 та виробів на їх основі. У сучасних цивільних літаках використовують до 30 відсотків обладнання з титану. Це зумовлює зниження ваги, зниження собівартості та підвищення безпеки польотів.
Застосування в суднобудуванні титанового кола (прутка), марок ВТ20, ОТ4 виправдано завдяки стійкості цих металів до корозійного середовища, яким є морська вода. Невелика питома вага дроту робить його незамінним у виробництві деталей кораблів та підводних човнів.

Використання Титанових кіл (прутків) ВТ20 також широко поширене в хімічній промисловості. Зниження аварійності та зменшення витрат на експлуатацію обладнання виправдовують застосування таких сплавів у цій галузі.

Коло титанової марки ВТ6 застосовується у відповідальних конструкціях, схильних до високих навантажень. Пруток ВТ6 характеризується високою міцністю та невеликою вагою.
Застосування титанових сплавів практично у всіх галузях машинобудування зробило подібний матеріал високо затребуваним на ринку металопродукції. Наша компанія є лідером у забезпеченні виробництв високоякісною металопродукцією у широкому сортаменті. Ми зарекомендували себе як надійного постачальника в галузях виробництва та використання металопрокату.