Титанове коло ВТ6

Ціна 700
Країна виробник Україна
Матеріал ВТ6
Діаметр, мм ф6мм- ф180мм

Замовити титанове коло ВТ6 в Україні

Титанові матеріали знаходять широке застосування у високотехнологічних промислових галузях, і це вимагає суворого дотримання промислових стандартів. Наша компанія пропонує величезний асортимент кіл з титану, діаметром від 6 до 180 мм, одним із найпопулярніших стандартів є марка ВТ6.

Доставляємо замовлення по всій Україні відомими перевізниками!

Основні характеристики

Титанове коло марки ВТ6 є високоміцним матеріалом і має легку вагу, завдяки чому є ідеальним для використання у відповідальних конструкціях, які піддаються високим навантаженням.

Технічні сплави з титану широко використовуються практично у всіх галузях машинобудування, що робить цей матеріал дуже затребуваним на ринку металопродукції. Наша компанія є надійним постачальником металопрокату, і наші досвідчені менеджери готові допомогти вам швидко та легко підібрати необхідний товар та оформити замовлення. Ми здійснюємо доставку по всій території України, що забезпечує зручність та доступність нашої продукції для клієнтів.

Використання матеріалу у високотехнологічних галузях промисловості зумовлює застосування промислових стандартів:

  • Пруток, гарячекатаний, необроблений (ГОСТ 26492-80)
  • Прут шліфований, механічно калібрований (ОСТ 190201-75)
  • Сплав ВТ 16, що використовується у виробництві металовиробів (190202-75)
  • Виготовлений методом кування (ОСТ 190107-73)
  • Схильний до обробки тиском (ОСТ 192020-82)
  • Кований прокат дроту (ОСТ 190266-86)
  • Коло для суднобудування (190062-82)
  • Кругляк загального призначення (ТУ 1-83-21-79)
  • Застосування технічних сплавів ВТ20, ВТ4, ВТ14, ВТ 23 для виготовлення титанового кола розширює можливості застосування в багатьох виробництвах, таких як авіабудування, суднобудування, космічна техніка.

Додаткова інформація

Авіаційна промисловість є суттєвим споживачем титанових сплавів ВТ20, ОТ4 та виробів на їх основі. У сучасних цивільних літаках використовують до 30 відсотків обладнання з титану. Це зумовлює зниження ваги, зниження собівартості та підвищення безпеки польотів.

Застосування в суднобудуванні титанового кола (прутка), марок ВТ20, ОТ4 виправдано завдяки стійкості цих металів до корозійного середовища, яким є морська вода. Невелика питома вага дроту робить його незамінним у виробництві деталей кораблів та підводних човнів.

Використання Титанових кіл (прутків) ВТ20 також широко поширене в хімічній промисловості. Зниження аварійності та зменшення витрат на експлуатацію обладнання виправдовують застосування таких сплавів у цій галузі.

Коло титанової марки ВТ6 застосовується у відповідальних конструкціях, схильних до високих навантажень. Пруток ВТ6 характеризується високою міцністю та невеликою вагою.

Застосування титанових сплавів практично у всіх галузях машинобудування зробило подібний матеріал високо затребуваним на ринку металопродукції.

Наша компанія є лідером у забезпеченні виробництв високоякісною металопродукцією у широкому сортаменті. Ми зарекомендували себе як надійного постачальника в галузях виробництва та використання металопрокату.